22 december 2023

Hallo 2024

Hoewel Kerst eerst nog voor de deur staat, heb ik alvast een leuk kaartje om te laten zien voor het nieuwe jaar. Ik gebruikte hiervoor de leuke nieuwe Creatable 'Fireworks'.

22dec23 Linda

Stans de slimline uit met CR1537; de geschulpte rand uit lichtblauw karton en de rechthoek uit papier voor inkt achtergronden. Bewerk die laatste met behulp van het stencil PS8080 met Distress Oxide inkt. Spetter hier nog wat witte verf op. Stans vervolgens het vuurwerk uit diverse kleuren karton en het gouden glitter karton. Stans daarbij de rechthoekige vormen tweemaal uit. Knip dan op de geëmbosste lijnen van één kleur de vuurpijl af en plak deze op de andere, zodat je een tweekleurig geheel krijgt. Stans tot slot nog het beertje en sjaal met COL1502 en de letters en cijfers (CR1594 en CR1643). Plak alles in elkaar en werk de kaart af zoals het voorbeeld. Je kan eventueel met glitterlijm nog wat schitterende details toevoegen.

Overige materialen: Distress Oxide ink: Peacock Feathers, chipped sapphire, Black Soot, witte verf voor spetters, diverse kleuren karton, papier voor inkt achtergronden (ik gebruik Florence Watercolor Paper Smooth White 300g) en Stickles glitterlijm


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen