31 december 2023

Happy 2024!

De laatste kaart voor dit jaar op het Marianne Design blog is natuurlijk een nieuwjaarskaart met vuurwerk! Wij wensen iedereen een fantastisch, gezond, gelukkig en creatief 2024 toe!

31dec23 Marjolein

Snijd een dubbele vierkante witte kaart van 14,5 cm x 14,5 cm. Snijd een donkerblauw vierkant van 14 cm x 14 cm. Bewerk dit voor met een antistatic poeder en stempel daarna de vuurwerkstempel met Versamark inkt in 2 tegenover elkaar liggende hoeken. Strooi hier goudkleurig embossing poeder over en verhit met de heattool. Herhaal dan dit hele proces maar dan met de andere 2 tegenover liggende hoeken. Strooi hier zilverkleurig embossing poeder over en verhit met de heattool. Stans de vuurwerkpijlen uit goud en zilver metallic paper en soft glitter paper. De lontjes uit wit cardstock en de stokjes van de vuurwerkpijlen uit bruin Kraft cardstock. Plak alle delen in elkaar en daarna op de kaart met 3D foam. Stans uit zilver metallic en soft glitter paper de tekst en cijfers en plak dit midden op de kaart. Werk af met zilverkleurige rhinestones.

Iedereen een mooie en veilige jaarwisseling gewenst!
Marjolein

Overige materialen: 
Cardstock: wit, donkerblauw, Kraft, WoW embossingpoeder metallic gold + silver, Versamark inkt, heattool, 3D foam tape en anti static tool/ poeder


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen