6 maart 2018

Happy Easter animals

Deze jonge dieren hebben net zoveel zin in het voorjaar als wij! Julie Baker maakte deze vrolijke Paaskaart met de nieuwe stempels van Hetty en Tiny's schattige hertje.

6mrt18 JulieB

Maak een basiskaart van 18 x 9 cm. Snijd een stuk design papier dat hierop past. Snijd uit het design papier drie cirkels op een rij met de kleinste mal van de stitched circle set. Plak dit op de kaart.

 Stempel drie afbeeldingen naar keuze uit de stempelset en kleur deze in. Julie heeft hiervoor alcohol markers gebruikt. Neem weer de cirkel mal en stans de plaatjes uit. Plak de plaatjes in de gaten in het design papier op de kaart.

 Stans en emboss het hertje uit lichtbruin cardstock. Bewerk de stans met inkt om het snuitje en de hoef te accentueren. Highlight de vlekken op de rug van het hert met een witte gelpen.

 Stans het label uit wit en uit design papier. Stempel de tekst op het witte label en bind ze samen met chiffon lint. Maak ook een strikje rond de hals van het hertje. Plak op de kaart zoals op het voorbeeld. Maak het geheel af met een paar groene enamel dots.


Gebruikte materialen

HT1630

Hetty's Baby Animals Niet meer leverbaar

CS1000

Happy Easter Niet meer leverbaar

PB7054

Eline's Crafty Patterns Niet meer leverbaar

CR1390

Basic Stitched Passepartout Rectangle Niet meer leverbaar

CR1353

Label XL & Labels XS Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen