23 mei 2022

Heerlijk creatief

Deze vrolijke kaart barst van de creativiteit! Met potloden, verf en penselen, maar ook met een notitieboek en laptop is dit erg leuk voor bijvoorbeeld een creative student of een mede kaartenmaakster met haar eigen blog.
26mei22 Gudrun1Snijd uit wit cardstock de kaartbasis en vouw deze in de breedte in drieën als z-fold kaart. Beplak alle drie de delen, twee met designpapier en een met groen cardstock.
Stans uit metallic zilver paperclips. Snijd uit wit cardstock en klein rechthoek en stempel hierop met roze inkt een vlek en plak er aan de rechterkant een paperclip op. Stans uit het designpapier met het ruitje een notitieblaadje, stempel hierop in verschillende kleuren stiftstrepen en plak het op het meest rechterdeel van de kaart, zodat het notitieblaadje het witte stuk schuin overlapt.
Snijd uit wit cardstock een brede, lage strook en vouw deze in omgekeerde z-fold. Plak het op de kaart, zoals op de foto. Beplak alle delen met designpapier. Snijd kleinere matjes uit groen cardstock en plak deze op de strook.
Stans uit kraft vier potloden. Stans het potlood nog vier keer uit verschillende kleuren en knip hiervan het puntje van de stift af en de gekleurde buitenkant van het potlood en plak beide op een kraft potlood. Plak alle vier de potloden op het notitieblaadje. Stans uit groen metallic karton de puntenslijper en het woord 'congrats'. Plak beide op. Stans uit wit cardstock een palet en stempel met diverse kleuren hier de 'verf' op. Stans uit kraft, metallic zilver, geel en roze twee penselen, knip de onderdelen los en plak het op elkaar zoals op het voorbeeld. Steek deze twee door de opening van het palet en plak het geheel met foam tape verhoogd op de kaart. Stans uit zwart en roze een markeerstift, stel deze samen en plak op. Stans op eenzelfde manier vijf potloden en drie penselen en bevestig deze aan de achterkant van de brede strook.
Stans uit metallic zilver het circuit board en plak deze op het voorste vlak. Snijd uit lichtoranje papier een rechthoek en plak deze op. Snijd uit het regenboog designpapier een rechthoek, stans hierin het gaatjespatroon voor de ringband en plak het overlappend op het oranje stuk. Stans uit metallic zilver de ringband en plak deze op. Stans uit zilvermetallic de laptop, een rechthoek als scherm uit groen en een kleiner rechthoek uit wit. Stempel op het witte deel Eline's kitten. Stans uit metallic groen de muis. Plak de laptop met foamtape verhoogd op, zorg dat het bovenaan open blijft, zodat je daar het klembord in kunt schuiven.
Stans uit lichtoranje de basis van het klembord en uit het ruitjes dessin een papiertje en uit metallic zilver de klem. Plak het op elkaar. Stans uit metallic groen een takje met blaadjes en uit geel de bloem Plak het op de bovenhoek van het klembord. Op het klembord kun je een boodschap voor de ontvanger schrijven. Steek het los achter de laptop.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen