22 september 2023

Herfst in de tuin

De herfst komt er weer aan! Voor het blog heb ik een kaartje gemaakt met de leuke muur-luikjesmal in echte herfstkleuren. Bij deze kaart heb ik gekozen voor een label, maar er kan natuurlijk veel meer achter de luikjes verstopt worden.

22sep23 Rianne1Snijd uit wit karton een dubbele kaart van 13 x 13 cm. Snijd kraft karton van 12,5 x 12,5 cm en plak dit op de basiskaart. Snijd wit karton van 11,5 x 11,5 cm en stans en embos hieruit het muurtje. Stans de luikjes uit kraft karton en plak de luikjes in het muurtje. Snijd een stukje designpapier op maat dat precies achter de luikjes valt en plak alles op de basiskaart.

22sep23 Rianne2

Stans het label uit designpapier en plak de sticker op het label. Plak het label precies in het midden van de luikjes. Stans de blaadjes, de pompoen, het gras en de zonnebloemen en geef alles een kleurtje met distress inkt (Carved Pumpkin, Mustard Seed, Peeled Paint, Shabby Shutters, Vintage Photo, Wild Honey). Zet de zonnebloemen en de pompoen in elkaar en plak alles volgens voorbeeld op de basiskaart. 

Veel succes,
Rianne


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen