20 augustus 2023

Herfstkaart

Het leek een aantal dagen wel herfst, maar gelukkig komt er weer ruimte voor de zon. We hopen op een lange nazomer, waarbij de zonnebloem en maiskolven lekker kunnen groeien.

20aug23 Irma1

Voor vandaag een kaartje met de Twine square die ik als basis gebruikte, met de super lieve knipvellen met de gnomes. Dit doe je door de buitenste mal uit te stansen op een dubbele kaart van 13,5 x 13,5 cm. De mal leg je net over de vouwrand (zie foto).

20aug23 Irma2+3Daarna stans je deze mal nog een keer uit en plak je deze op je dubbele kaart. Stans de twine square uit dessin papier.

20aug23 Irma4Knip een afbeelding uit het knipvel en plak deze op. Stans de mais kolven uit geel karton en beïnkt de randjes met stempelinkt (distress inkt: vintage photo) Stans uit groen de steeltjes en bladeren ook deze bewerk je met inkt. Stans bladeren uit groen en kopen karton en maak hier in de hoeken een toef van. Plak tot slot een mooie zonnebloem op je kaart. Op deze manier maak je dus een mooie afgewerkte kaart met een mooi randje.

Graag weer tot de volgende keer
Veel liefs, Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen