13 augustus 2021

Hertje in een winters landschap

De binnenkant van Craftable 'Fijne Feestdagen Cirkel by Marleen' kun je vullen met een mooie afbeelding of een schudgedeelte. Maar met stansjes kun je er ook een prachtig geheel op creëren!

13aug21 MarleenSnijd een topvouwkaart van 15 x 10,5 cm uit wit. Snijd zeegroen van 14,5 x 10 cm en dessinpapier met streepjes van 14 x 9,5 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd met een cirkelsnijder een cirkel uit babyblauw met een diameter van 10,5 cm en snijd een cirkel uit het lichtblauwe dessinpapier met een diameter van 9,2 cm. Plak de lichtblauwe cirkel met 3D tape op de kaart. Stans de tekst cirkel uit wit en plak deze met 3D tape op de lichtblauwe cirkel. Plak daar de lichtblauwe dessinpapier cirkel bovenop met lijm. 

13aug21 Marleen2Teken de met behulp van de buitenste lijnen van het Craft stencil met de bergen de kleinste berg om op wit en knip uit. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het snowpaper en het donkerbruine dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Plak de uitgeknipte delen op het bergje en plak de berg op de cirkel. Knip uit snowpaper een stukje golvende sneeuw uit en plak op. Stans de boompjes, poinsettia, bladeren en het hertje uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Plak het hertje op met 3D tape zodat deze nog een stukje naar voren komt. Geef het hertje roze wangetjes met een potlood en maak een stipje in de oogjes en op de neus met een witte gelpen. Werk de kaart verder af met diamond gems. 

Heel veel knutselplezier met het maken van deze kaart.
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg mooi! Groetjes Betha