11 april 2019

Het is weer lente!

11apr19 Rimmie1

Vandaag een prachtig kleurrijk home-deco creatie met de geweldig leuke nieuwe Eline diertjes: de vogels en de vlinder. Ook dit keer gebruikte ik een A4 MDF klembord als basis.

Neem een A4 vel vergrijsd kraft. Neem 2 vellen dessin papier en snijd deze op de volgende maat: 20,5 x 29,2 cm. Plak deze op het vergrijsd kraft.
Neem een A5 vel wit kaartenkarton en plak hierop dessin papier van 14,3 x 20,5 cm. Snijd een strook hout dessin papier van 5 x 21 cm. Nu is de basis klaar. Neem het patroon van het hondenhok over op vergrijsd kraft, rood, wit en donkergrijs kaartenkarton en dessin papier. Snijd een strook van 2 x 13 cm en plak dit met foamtape onderaan het hondenhok, wat je nu hebt omgetoverd tot vogelhuisje. 

11apr19 Rimmie2

Stans uit diverse kleuren kaartenkarton en dessin papier het volgende: takken (8x), tropische bladeren (11x), takjes (3x), bloemen (3x), vogels (3x), vlinder, bloemetjes, hartjes en muzieknoten. Op de witte takjes heb ik met een rode perlen pen stipjes gezet. Snijd een stukje van 3 x 5,5 cm uit vergrijsd kraft, stempel hier met Versafine onyx black de tekst op en plak dit op een stukje van 3,5 x 6 cm wit kaartenkarton. Werk het bord verder af volgens voorbeeld.

Fijne dag allemaal!
Groetjes, 
Rimmie

Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super leuke kaart Rimmie! Groetjes Betha

  • Een heerlijk vrolijk kaartje met de leuke vogels van Eline!!
    Groetjes van Afke

  • Super leuk :) groetjes Maura