5 juli 2019

Hippe vitamientjes

5jul19 Marleen1

Natuurlijk je kun het fruit gezellig in een mandje stoppen en er een beterschapswens bij doen. Maar met het fruit kun je ook hele hippe kaarten maken. Door het zwart/wit met een andere kleur te combineren houdt je de kaarten rustig en strak. Met de wiebeloogjes maak je er eenvoudig een vrolijke boel van!

5jul19 Marleen2

Een aardblije dag!
Snijd een kaart van 15 x 10,5 cm uit hagelwit, snijd dessinpapier van 14 x 9,5 cm en nog een keer hagelwit van 13,5 x 9 cm. Neem het witte rechthoek en teken met een zwarte pen een lijn langs de randen. Scheur/snijd een strookje dessinpapier en plak op. Stans de aardbeitjes uit, zet in elkaar, plak de oogjes erop, teken een mondje en plak op de kaart. Stempel nu een tekstje met zwart en plak de laagjes op elkaar en gebruik bij de bovenste 3D tape.

5jul19 Marleen3

Jij bent een toffe Peer, bedankt!
Snijd een topvouwkaart van 15 x 10,5 cm uit hagelwit, snijd dessinpapier van 14 x 9,5 cm en nog een keer hagelwit van 13,5 x 9 cm. Neem het witte rechthoek en teken met een zwarte pen een lijn langs de randen. Scheur/snijd een strookje dessinpapier en plak op. Stans het peertje uit, zet in elkaar, plak de oogjes erop, teken een mondje en plak op de kaart. Stempel nu een tekstje met zwart en plak de laagjes op elkaar en gebruik bij de bovenste 3D tape.

5jul19 Marleen4

Hopelijk voor je je snel weer FRIS EN FRUITIG
Snijd een kaart van 13,5 x 13,5 cm uit hagelwit, snijd dessinpapier van 12,5 x 12,5 cm en nog een keer hagelwit van 12 x 12 cm. Neem het witte vierkant en teken met een zwarte pen een lijn langs de randen. Scheur/snijd een strookje dessinpapier en plak op. Stans de sinaasappeltjes uit, zet in elkaar, plak de oogjes erop, teken een mondje en plak op de kaart. Stempel nu de tekstjes met zwart en plak de laagjes op elkaar en gebruik bij de bovenste 3D tape.

Heel veel knutselplezier!!
Lieve groetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen

COL1469

Fruit by Marleen Niet meer leverbaar

PB7056

Eline's Summer picnic Niet meer leverbaar

PK9149

Do what you love Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen