18 april 2023

Huisje schilderen

Deze schattige lieveheersbeestjes zijn hun huisje lekker aan het schilderen! Wat toepasselijker dan blaadjes. Wat kun je toch veel kanten op gaan met de nieuwe collectie! En zeg zou zelf.. we kunnen allemaal wel de lente gebruiken.

18apr23 Monica

Stans de grote slimline tag CR1576 uit designpapier van het papierblok PK9183 en uit wit papier, vouw bij het witte papier de bovenzijde dubbel en plak deze aan de achterzijde. Het oplegvel stans je ook uit het DCP papier. Deze bewerk je met de bovenzijde van het stencil PS8081 en de distress inkt kleuren Tumbled glass en Broken China. Bij gebruik van het stencil plak ik de bovenzijde dots altijd even af met wat tape zodat wanneer je aan het blenden bent je niet per ongeluk wat dots mee blend. Daarna pak je uit het papierbloc de donkerste groene kleur en stans hieruit het gras van CR1583. Deze knip je maat van het oplegvel en bewerk je met de distress kleuren lucky clover en twisted citron. Eerste de lichte kleur (twisted citron) en daarna met lucky clover de bovenkantjes van het gras. Daarna plak je het gras op het oplegvel. Pak uit het papierbloc het licht groene effen papier en stans de COL 1527 hieruit.  De randjes van de bloempot plak je op elkaar, maar de kleine en grote pot nog niet op elkaar. Hierna stempel je de TC0909 op het grote bloempotje en daarna op het kleine bloempotje. Kleur deze in met alcohol markers. Stans de raampjes, deur en gordijnen uit en plak het bloempotje in elkaar. Stempel de lieve lieveheersbeestjes van ECO200 op marker papier en kleur deze in naar wens. Werk het kaartje verder af.

Veel plezier!

Overige materialen: 
Distress Inkt: Tumbles glass ,Broken China, Lucky clover, Twisted citron, Papier voor inkt en stempels: DCP, Stempelinkt: Memento en Alcohol markers


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen