29 december 2018

Zomaar een kaartje, voor jou!

29dec18 Boukje1

Wat komen er al veel Silhouette stempels voorbij en wat zijn ze veelzijdig te gebruiken! Ik koos voor de bloemen en lieve pastelkleurtjes. Tere winterkleurtjes of zachte voorjaarskleuren, waar doen ze jou aan denken?

Neem WaterArt aquarelpapier voor de achtergrond, breng gesso aan door het stencil Flower Petals en Snowflakes en laat drogen. Geef de achtergrond kleur met Distress Ink Squeezed Lemonade, Picked Raspberry en Salty Ocean. Wrijf met een babydoekje de gesso weer schoon.
Geef nog extra kleuraccenten met het stencil Flower Petals en de kleuren Distress Ink.

29dec18 Boukje2

Voor de langwerpige kaart:
Stempel de bloem met zwart op een strookje bewerkt papier van 4 x 10,5 cm en mat op lichtgroen.
Plak deze afbeelding op een bewerkt strookje 6,5 x 13 cm. en mat op lichtblauw. Plak op een dubbele kaart 8,5 x 15 cm en maak af met de tekst en bloemetjes.

29dec18 Boukje3Voor de vierkante kaart:
Neem je een bewerkt vierkant van 10,5 x 10,5 cm. Plak de randen af met post-it briefjes en stempel de bloemen in het vierkant, steeds een eerste en een tweede afdruk, zodat je diepte krijgt. Haal de post-it briefjes weg en teken het vierkant met een fineliner, zet witte stipjes rondom. Mat de afbeelding op lichtgroen en maak af met de takjes en bloemetjes en een gestempelde tekst.

Nog een paar dagen in het oude jaar, vanaf hier alvast de beste wensen voor een creatief 2019 toewensen! Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes, Boukje

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen