10 december 2020

Kaarsjes bij het raam

Wat is het 's middags alweer vroeg donker. Bij een sombere dag wil het bijna niet echt licht worden. Daarom maken we het in huis maar gezellig om al vroeg de kaarsjes aan te steken. Op de kaart staan de kaarsen in een mooi kerststuk in het raam.
 
10dec TinekeTeken het craft stencil over op wit cardstock. Knip/snijd de ramen en de hartjes uit. Teken het raam nogmaals over op designpapier en knip/snijd ook hier de ramen en hartjes uit. Zet de randen van het designpapier lichtjes aan met witte gesso. 

Plak een stuk kant bovenaan achter het open raam en doe het designpapier tegen de achterkant van het raam. Teken het raam nog een keer op wit cardstock om het designpapier af te werken. Maak kleine bloementoefjes van hulst, takjes en een kleine kerstster met enamel dots en bevestig ze op de luiken. 

10dec Tineke.1Maak een mooi kerststuk van diverse kaarsen die in hoogte verschillend zijn met diverse groene (hulst)takken, rode besjes en een kerstster met enamel dots. Maak de vlammetjes van platina glitter karton en werk de kaarsen af met glitterlijm. Geef de besjes een glans met nuvo drops en het groen met snowtex. Bevestig een strik van tule en seambinding bovenaan het raam waaronder de banner met tekst onderuit komt.

10dec Tineke.2's Avonds gaan de luiken dicht om de warmte binnen te houden. Onder de hartjes zijn kleine strikjes van seambinding bevestigd.

Veel succes en een gezellige dag!
Groetjes,
Tineke

Gebruikte materialen

LR0669

Lantern & label Niet meer leverbaar

PB7057

Eline's Snowflake Kisses Niet meer leverbaar

LR0628

Petra's Berries Niet meer leverbaar

PK9164

Winter days by Marleen Niet meer leverbaar

CA3140

Metallic paper - Mint Niet meer leverbaar

CR1426

Candles set Niet meer leverbaar

CR1425

Advent candles Niet meer leverbaar

CR1343

Christmas Bells Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen