24 mei 2019

Let's swim with Mermaids

24mei19 Marleen

Het strandthema, daar is iedereen dol op... mijn thema is niet echt op het strand, maar neemt jullie mee naar een sprookjeswereld met zeemeerminnen onder het water!

Snijd uit hagelwit de voor- en achterkant van de boxkaart (dus 1x mét raam en 1x zónder). Trek de mal met potlood over op het roze dessinpapier, knip rondom 3 mm kleiner uit en plak het op de voorkant van de kaart. Snijd/scheur een strook dessinpapier met zanddessin van 15 x ca. 1,5 cm en plak op de witte strook. Stans zeeplanten, een schelpje, de sanddollar en zeester uit en plak op. Snijd turquoise dessinpapier van 14,5 x 13 cm en snijd de sierlijke rand aan de bovenkant. Plak het blauwe papier op het achterste deel van de boxkaart (dus in de binnenkant). Snijd/scheur een strook dessinpapier met zanddessin van 14,5 x ca. 4,5 cm en plak op het turquoise dessinpapier. Stans koraal, zeeplanten, een schelpje en zeester uit en plak op. Snijd twee bevestigingsstroken uit Mika en eentje uit hagelwit. Snijd/scheur een weer een strook dessinpapier met zanddessin van 15 x ca. 2,5 cm en plak op de witte strook. Stans ook hiervoor koraal, zeeplanten, een schelpje en twee zeesterren uit en plak op. Plak de strook daarna onderin de kaart. Stans een zeemeermin uit, een schildpadje en een visje. Plak deze in elkaar, maak de wangetjes roze met een potlood, teken een wit puntje in de oogjes met een gelpen en teken met een lichtbruin potlood een neusje op het gezichtje van de zeemeermin. Plak deze vast op de doorzichtige bevestigingsstroken en plak ook deze in de boxkaart. Maak de boxkaart nu dicht door de voorkant aan beide zijden vast te plakken. Snijd 2x stroken van 11,2 x 4,4 cm uit dessinpapier en plak op de beide zijkanten en decoreer de kaart nog met een tekstje en strikje.

Lieve groetjes, Marleen

 

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super mooie kaart Marleen! Groetjes Betha

  • Marleen wat een fantastische lijn is dit en wat heb je er een mooie kaart mee gemaakt. Wat kun jij trots op jezelf zijn. echt zulke grote stappen maken echt fantastisch. Ga zo door. Ik blijf je volgen. Ik hoop dat je gister een leuke dag hebt gehad bij het Marianne Event bij Doe@ding.