5 maart 2022

Lief en stoer

Kleine geboorte cadeautjes zijn altijd leuk om te maken en te geven. Met mijn Craft stencil 'Milk karton by Marleen' en de nieuwe materialen van de maart collectie maak je heel makkelijk de liefste en stoerste geboorte cadeautjes!

5mrt22 Marleen1

Beide geboorte cadeautjes worden op dezelfde manier gemaakt. 
Neem het Craft stencil 'Milk karton by Marleen' over op dessinpapier naar keuze. Snijd deze uit, ril de vouwlijnen erin, vouw in elkaar en plak het pakje dicht. De bovenkant laat je wel vrij van lijm en tape zodat je cadeautje er nog in en uit kan. 

Tip: op mijn blog staat een 'How to...' (werkbeschrijving met stap-voor-stap foto's) waarin ik precies uit leg hoe je dit Craft stencil kunt gebruiken voor het maken van een melkpakje. Zie: http://handmadebymarleen.blogspot.com/2021/12/how-to-craft-stencil-milk-karton-by.html

5mrt22 Marleen2
Stempel de baby met het knuffeltje op marker papier, stans deze uit met de bijpassende mal en kleur deze in. Ik heb daarvoor de Illustrator markers by Spectrum noir gebruikt. Om precies te zijn de kleuren: GB2 Caramel, MB1 Muted Brown, PP2 Baby Pink. Bij het meisje heb ik ook AP2 Old Rose gebruikt voor de randjes van het babypakje en bij het jongetje heb ik daarvoor de kleur GT1 Ice Green gebruikt. De babypakjes en knuffeltjes heb ik beplakt met een stukje dessinpapier. Bestempel hiervoor een stukje dessinpapier naar keuze en knip het gewenste deel uit en plak op. Stans met 2 cirkels een maantje uit zilverkleurig glitter paper en plak op het doosje. Plak het baby'tje met het knuffeltje op met 3D tape. Stans een banner uit dessinpapier en het rondje uit zilver. Plak in elkaar, doe een stukje wit lint door de opening en zet vast met een strikje van zwarte hemp cord. Plak een tekststickertje op hagelwit, snijd uit zodat er rondom nog ca. 1 mm wit te zien is en plak op de banner met 3D tape. Zet de banner vast onder de knijper waarmee je ook de bovenkant van het doosje dicht maakt.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groeten, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super schattig deze doosjes! Groetjes Betha