30 september 2023

Liefste kerstknuffels

Tiny Harts heeft voor de oktober collectie 3 prachtige Clear stamps ontworpen. Bij het maken van deze kaart heb ik de Clear stamps 'Tiny's Art Frozen Window' en 'Tiny's Art Christmas twig' gebruikt. 

30sep23 Sigrid1

Scheur uit aquarelpapier een vierkant van 12 x 12 cm. Stempel hierop met watermark inkt de kersttakken. Strooi hier wit embossingpoeder overheen en verhit dit met een heatgun totdat de poeder gesmolten is. Plak het papier met papierplakband op de tafel vast. Zorg dat het plakband ongeveer 1 cm van het papier overlapt (zo heb je later een wit kader). Maak met de Distress inkt pads een afdruk op je craftsheet. Spuit dit met water nat. Breng nu met een kleine kwast (maat 2) de inkt op je aquarel papier aan. Kleur de achtergrond met tumbled glass Distress inkt. Haal het papierplakband eraf en laat de achtergrond eerst goed drogen. Kleur de hulstbladeren en takken in met forest moss en rustic wilderness Distress inkt. Kleur de bessen met festive berries Distress inkt. Kleur de maretak bladeren en takken met bundles sage Distress inkt. Kleur de bessen met speckled egg Distress inkt. Breng met gathered twigs Distress inkt wat accenten aan. 

30sep23 Sigrid2Breng met witte gesso nog wat spetters aan. Stempel wat teksten met ground espresso Distress inkt licht op het aquarelpapier. Stempel de Frozen window stempel met forest moss Distress inkt op het papier naar eigen inzicht. Bewerk de randen met ground espresso Distress inkt. Plak dit op blauw dessinpapier van 12,5 x 12,5 cm. Distress de randen van het papier. Plak dit op kraft kaartenkarton van 13 x 13 cm. Bewerk de randen met ground espresso Distress inkt en witte gesso. Plak dit op een creme kleurige dubbele kaart van  14,5 x 14,5 cm. Werk de kaart af met Enamel dots en een tekst.

Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen