30 december 2023

Lieve groetjes

Vandaag mijn laatste blogbericht hier de meeste weten het al ik ga ermee stoppen. Heb het veeeeele jaren met heel veel plezier gedaan maar het gaat me nu een beetje teveel worden. Heb niet altijd evenveel zin, handen geven wat problemen net zoals mijn nek. Het is gewoon genoeg zo. Blijf wel bezig maar dan een paar versnellingen lager en pak ook wat andere hobby’s weer op.

Ik wil Marianne Design heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat ze in mijn gefreubel hadden heb het altijd een eer gevonden om voor dit mooie merk de demo’s , artikeltjes, workshops enz. te mogen doen.

Wil iedereen dan ook heel veel gezondheid, succes en vooral ook creativiteit voor de komende jaren toewensen.

Veel liefs van Anja Zom

Dan nu mijn laatste kaartje voor dit blog.

30dec23 AnjaZStans de big tag twee maal uit wit karton, ril 1 tag op 2,5 cm vanaf de bovenkant en plak de kaarten met de korte gedeeltes tegen elkaar. Zo kun je de tag ook neerzetten en er iets in schrijven. Stans het oplegkaartje uit dessinpapier en plak deze op de tag, stans de reinforcements (die dingetjes bovenaan rond het gaatje in de tag) uit effen dessinpapier en wit karton en plak ze op de tag. Stans de hartjescirkel tegelijk met de middencirkel uit wit karton, teken het ronde gat af op effen dessinpapier en knip deze iets ruimer uit. Stans het kopje, het lijfje en 1 recht armpje en 1 krom armpje van de muis en plak deze in elkaar. Pas hem even in hartjescirkel en knip het lijfje zover af dat het niet door de hartjes heen te zien is. Plak het muisje erin en plak met de geknipte cirkel het gat dicht. Stans eventueel ook een leuk bloemetje voor de muis. Ik heb deze muis laten zwaaien met een zakdoekje wat ik geknipt heb van een tissue. Stans lieve groetjes uit wit en effen dessinpapier en plak ze op elkaar. Plak de cirkel en de lieve groetjes op de tag en werk de tag af met een tule strik en wat rhines tones.

Succes!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen