4 juli 2021

Marianne's Berenrekje

4juli21 Marianne01Met het product assorti setje van de Juli 2021 collectie heeft Marianne haar kaartenrekje weer gevuld! De beer kun je in allerlei kleuren maken.

Stans eerst uit het papier bloc allerlei maten vierkantjes met de CR1375 Distressed Square. Een paar velletjes design papier vouw je dubbel en zijn de basis van je kaart. Voor de rest kun je witte kaarten gebruiken. Plak de vierkantjes in leuke patronen op je basiskaarten. Stans ook een paar grotere vierkanten uit wit papier.

4juli21 Marianne02Stans de beren uit bruin, paars, blauw, roze en lichtgroen papier en bewerkt ze met wat distress inkt om de randjes en de details van de beer mooi naar voren te laten komen. De oogje en het neusje kun je invullen met een zwarte pen en een witte pen voor wat extra detail.

Stempel met Versafine Onyx black wat teksten op je vlakjes of je kaarten en gebruik hier en daar je zwarte pen om een extra randje te tekenen. Met de enamel dots en de lintjes die ook in het setje zitten kun je de kaarten nog wat extra diepte geven door ze op allerlei plekken vast te maken.

En zo heb je eenvoudig met maar een paar producten een hele leuke serie kaarten voor allerlei gelegenheden!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen