12 juni 2021

Meeuwen aan het strand

Het nieuwe roer vormt een prachtig frame voor dit gestempelde strandtafereel. Julie combineerde de stempel- en stansset van de zeemeeuw met verschillende strandmallen.

12juni JulieB

 Snijd een cirkel van ongveer 9 cm uit wit stempelkarton. Julie heeft verschillende stempels gebruikt om het tafereel met de duinen, zee en vuurtoren te stempelen. Stempel de grote zeemeeuw op wit stempelkarton en stans het uit. Doe hetzelfde met de strandpaal. Kleur alles in met alcohol markers. Gebruik een witte fineliner om de toppen van de golven the highlighten. 

Snijd een grote, witte basiskaart en mat hierop een stuk designpapier. Plak de bestempelde cirkel in het midden bovenaan de kaart. Stans uit kraft het roer, beïnkt deze in de mal en plak het als frame op de cirkel. Plak de strandpaal rechtsonderaan op de kaart en plak de zeemeeuw zodat hij bovenop de paal staat.

Stansde strandpalen uit hout designpapier. Stans de schelpen uit creme cardstock en beïnkt ze door de mal. Stans de bordjes uit creme cardstock en stempel hier de tekst op. Stans uit donkergrijs het anker en de verrekijker en uit kraft het touw, net en paal. Plak alles op de kaart zoals op het voorbeeld.


Gebruikte materialen

CR1554

Ship Wheel Niet meer leverbaar

PK9170

Wood & Stone A4 Niet meer leverbaar

PK9169

Men only by Marleen Niet meer leverbaar

TC0874

Tiny's border - horizon Niet meer leverbaar

LR0535

Wooden signpost Niet meer leverbaar

CS1007

Beach sentiments Niet meer leverbaar

CR1409

Tiny's Fishnet Niet meer leverbaar

CR1405

Nautical Rope Niet meer leverbaar

TC0840

Tiny's Border - Dunes Niet meer leverbaar

LR0418

Creatable - Ropes Niet meer leverbaar

CR1363

Punch Die Sea shells Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen