25 juli 2018

Mega zomerse kaarten wedstrijd

MegaZomerseKaartenWedstrijd

Er mag geen twijfel over bestaan: het is zomer in Nederland! En wat is het WARM! Of je er nu van geniet of eigenlijk niet zo goed tegen de hitte kunt: wij vieren de zomer met deze Mega Zomerse Kaarten Wedstrijd. Doe je mee?

MAAK EEN ZO ZOMERS MOGELIJKE KAART!

Wat moet je doen?
.... gebruik alleen maar 100% Marianne Design mallen. Creatable, Craftables, Collectables, Design Folders...wees creatief!

.... eventueel designpapier, plaatje, bloemetje, lintje of stempel die je erbij gebruikt hoeft niet perse van Marianne Design te zijn.

.... maak een kaart. Een Dutch Doobadoo vorm of andere kaartvorm als basis mag ook, maar geen MDF, posters, doosjes, dingetjes of andere projecten.

.... maak een duidelijke foto van je kaart en een lijstje van je gebruikte Marianne Design mallen. Een bijgaande foto van alle gebruikte mallen mag ook, wij herkennen ze wel ;) Mail deze voor 17 augustus naar win@mariannedesign.nl

WAT KUN JE WINNEN?
Er zijn twee prijzen te winnen met een totale waarde van wel €100,-! De augustus collectie ligt net in de winkels, maar bij deze wedstrijd kun je al september producten winnen!

De hoofdprijs bestaat uit alle Creatables van september 2018, inclusief twee prachtige nieuwe mallen van Anja van Laar!

MegaZomerseKaartenWedstrijd 1eprijs

Er is ook een tweede prijs te winnen! In september komen er twee nieuwe mask stencils uit, maar voor het eerst ook vier geweldige Craft Stencils ontworpen door Marleen van der Most. Maak nu in een handomdraai de leuke kaartvormen van Marleen! We verloten een compleet pakket van september stencils onder alle deelnemers.

MegaZomerseKaartenWedstrijd 2eprijsDus maak een heerlijk zomerse kaart en doe mee! De winnaars worden 22 augustus bekend gemaakt.


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • Leuke wedstrijd maar kan helaas door vakantie niet mee doen.
  Groetjes van Judith

 • What a nice prize! Are those little gnomes I see? The english language translation for "dies" is "molds" using Google translate, that is so interesting. I can't wait to see everyone's cards!

 • Wat leuk ik wil graag meedoen
  En een leuke uitdaging,
  Groetjes,Marisa.

 • wat een leuk idee ik ga zeker een gokje wagen want het zijn weer fantastische mallen

 • Wat leuk! Ik doe graag mee!!

 • wouw wat een leuke uitdaging weer ga aan de slag

 • Leuke zomer wedstrijd hebben jullie weer bedacht, en wat een prachtig prijzen zijn er te winnen, ik ga ook een kansje wagen.
  Groetjes, Eri

 • Wat een super leuke wedstrijd en prachtige prijzen. Ga zeker meedoen! groetjes Betha

 • Wauw, wat een super wedstrijd hebben jullie bedacht met fantastische prijzen! Onze vakantie hebben we afgebroken omdat het heel slecht gaat met mijn schoonmoeder. Nu is het waken en wachten. Al met al is het goed zo maar uiteraard wel emotioneel. Het freubelen staat even op een laag pitje ondanks dat ik dus een week eerder thuis ben en tijd heb. Maar ik wil zeker een kansje wagen op deze prachtige mallen van de september collectie, wat zijn ze mooi, complimenten weer! Groetjes Ela

  • Ela wat enorm vervelend nieuws. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Het zou leuk zijn als je mee kunt doen met deze wedstrijd. Misschien als afleiding, maar we begrijpen het heel goed als dat nu even niet wil.