8 juli 2022

Merry kitty Christmas

Met de mini doily heeft Julie dit leuke katje mooi in het middelpunt gezet. De nieuwe Peekaboo stempels lenen zich hier heel leuk voor. Zo maak je een echte blikvanger.

8jul22 Juliekopie

Stempel op glad, wit cardstock het plaatje en kleur het in met bijvoorbeeld alcohol markers. Stans het uit met een passende cirkel mal. Mat het op gouden glitterkarton. Stans de doily uit blauw cardstock en plak het plaatje op de doily. 

Neem een basiskaart van kraft en mat hierop een laag crèmekleurige cardstock en daarop een laag designpapier. Stans de bessentakjes en andere takjes uit goud en rood glitterkarton en uit crème en kraft cardstock. Leg ze zo neer dat ze vanuit het midden van de kaart in een cirkel naar buiten gaan. Wanneer je tevreden bent plak je het p en bevestig je met foam tape de doily met het plaatje in het midden. 

Tot slot stans je uit uit designpapier een banner en stempel je op wit cardstock de tekst en knipt deze uit als banner. Plak deze op elkaar en bevestig ze samen met foamtape verhoogd op je kaart. Stans tot slot nog twee takjes uit gouden glitterkarton en plak deze op de banner. 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen