25 juni 2022

Peek-a-boo stempels

In de juli collectie zitten twee leuke peek-a-boo stempelsetjes, daar kunnen we weer hele leuke kaarten mee gaan maken. Ik laat ze hier beide even zien.

Eerst de winter diertjes.

25jun22 AnjaZ1Stans de fijne feestdagen cirkel samen met de gladde cirkel uit effen dessinpapier. Neem een velletje dessinpapier van 11,5 x 11,5 en stans de gladde cirkel uit het midden. Plak de tekst cirkel erop. Stempel de peek-a-boo diertjes op stempelpapier, kleur ze in met copic markers en knip ze uit. Plak ze langs de rand van de cirkel. Snijd een effen stuk dessinpapier van 12 x 12 cm zet in het midden stipjes met gel- of posca pen en plak er het deel met de tekstcirkel verhoogd met foamtape of blokjes op. Snijd dessipapier van 13,5 x 13,5 cm, span er een touwtje overheen en plak dit aan de achterkant vast. Snijd effen dessinpapier van 14 x 14 cm en plak dit op een dubbele witte kaart van 14,5 x 14,5 cm. Plak de delen op elkaar en werk de kaart af met een dubbel strikje van touw en wat pailletjes.

Dan de sneeuwmannetjes.

25jun22 AnjaZ2Stempel de sneeuwmannetjes op stempelpapier, kleur ze in met copic markers en knip ze als vierkantjes uit. Stans de slimline mal met de gaten uit bewerkt dessinpapier en die met de getante rand uit effen dessinpapier. Plak het deel met de gaten verhoogd met foam tape of blokjes op de andere kaart en plak deze op een dubbele witte kaart van 9,8 x 21 cm ( dat is 10 cm van een A4 afsnijden en het grootste deel dan dubbelvouwen). Plak de ingekleurde afdrukjes in de gaten. Stans de poinsettia, de takjes, de banner en de letter/cijfers uit en plak deze samen met een dubbel strikje van touw op de kaart. Plak een enamel dot in de bloem. Werk de kaart af met wat rhine stones.

Er is bij bovenstaande kaart een klein foutje ingeslopen. Natuurlijk moest het 2023 zijn. 

Veel succes!
Groetjes van Anja Zom 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen