18 juni 2020

Muizige stranddag

 Deze muizenfamilie houdt een stranddag. De ene geniet van een ijsje, de ander van een drankje terwijl weer een ander nog even een frisse duik in zee neemt. Gudrun zette de vuurtoren op het strand als prachtig middelpunt.

21jun Gudrun1

 Snijd uit kraft een z-fold kaart. Stans uit wit, rood en zwart cardstock de vuurtoren, knip en plak de verschillende onderdelen zodat hij wordt zoals op de voorbeeldkaart en plak hem vast op het middelste paneel, zodat hij uitsteekt naast het voorste paneel. Mat vervolgens op de drie panelen lichtblauw cardstock, waarbij je het middelste over de aanhechting van de vuurtoren plakt. Stans uit twee iets donkerdere kleuren cardstock de golven en plak deze op de drie panelen. Stans uit kraft een golvenrand, maar dan op zijn kop de achterste 'strandrand' te maken. Stans uit zandkleurig cardstock de zandrand van de LR0663 en plak alles op de drie panelen. Stans voor de voorgrond twee lagen zand en plak deze zo dat ze vanaf het voorste paneel uitsteken en met een vouw midden op het achterste paneel doorgaan onderaan op de achtergrond.

21jun Gudrun2Voeg nog wat uitgestanste grasjes, steen en hekje toe. Dan voor het leukste gedeelte: stand de verschillende onderdelen van de muizen en alle kleding en strandsetjes om het tafereel te bouwen zoals op de voorbeeldkaart. Plak alles op de kaart en maak het af met wat accenten die je zet met een witte pen.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Mooie kaart en model Gudrun ! Die muisjes genieten echt op het strand!
    Groetjes van Afke