16 juli 2021

Kerst Dino's

16juli21 Julie

Wie zegt dat Dino's geen pret kunnen hebben in de sneeuw? Ik zag helemaal voor me dat deze twee maatjes bij elkaar gekomen zijn om Kerst kadootjes uit te wisselen en samen een sneeuwpop te bouwen.

Begin de kaart door een stuk van het bomen design papier uit te snijden van ongeveer 16,5 x 9,5 cm en mat deze op een iets groter stuk rood karton. Stans de dino's uit rood, groen en wit karton en bouw ze in elkaar. Stans de sneeuwpop uit wit karton en inkt de randen iets zodat deze beter afsteken tegen het achtergrond papier. Stans de andere onderdelen uit gekleurd karton en zet de sneeuwpop in elkaar. Gebruik de sjaal, muts en handschoenen van het sneeuwpopje als accessoires voor de dino's. De muts en de sjaal zijn op perfecte schaal voor ze. Stans ook extra sneeuwpop ballen zodat ze die kunnen gebruiken als sneeuwballen.

Stans een paar kadootjes en een lantaarn uit van de decoratie set. Nu kun je de kaart in elkaar gaan zetten. Plak het geheel op een witte kaart van 17,5 x 12,5 en laat wat ruimte eronder over voor een tekst. Stempel een leuke Kerstgroet en plak wat enamel dots en klaar is je kaart!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen