1 mei 2021

Op pad tussen de bergen

Met mijn nieuwste Paper set 'De natuur in...' kun je avontuurlijke kaarten maken voor stoere mannen! Combineer het dessinpapier met bergen en bomen en maak zo eenvoudig een mooi landschap, waar je de jeep doorheen kunt laten rijden. 

1mei21 Marleen

Snijd met een cirkelsnijder 2 cirkels uit wit met een diameter van 15 cm. Snijd een cirkel uit het groene dessinpapier met de bergen en boompjes met een diameter van 14,5 cm. Snijd ook een rond stukje uit het dessinpapier met de pootafdrukjes met diezelfde maat. Plak het groene dessinpapier vast op de kaart. Teken met behulp van het Craft stencil 'Mountains by Marleen' twee bergen tegen elkaar op wit, gebruik hiervoor de buitenste lijnen. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het bruine en parelkleurige papier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Plak de bergen op de kaart met 3D tape, plak met gewone tape de bomen ervoor en het dessinpapier met de pootafdrukjes daar weer voor met 3D tape. Plak de jeep op en twee planten met sprietjes. Plak de sticker met tekst op groen kaartenkarton en snijd uit met een randje van ca. 2 mm rondom. Plak de tekst op met 3D tape en doe er een strikje van zwart hempcord achter. Snijd een rondje uit lichtgeel met een diameter van 3,5 cm uit en plak op een stukje achter de berg en boom. Werk de kaart verder af met een vogeltje uit zwart en rhine stones.

Heel veel knutselplezier ermee!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Доставка небольших партий товаров из Китая в Россию в составе сборных перевозок, осуществляется нашей компанией в морских контейнерах через порты Владивостока.

  • Gave kaart Marleen! Groetjes Betha