18 januari 2020

Tussen de appelbomen

De nieuwe truck mal is weer voor verschillende gelegenheden te gebruiken en ik heb er een algemene kaart mee gemaakt. Je zou bijvoorbeeld bovenin nog een passende tekst kunnen stempelen.

18jan20 Sigrid1Snijd uit wit stempelpapier een rechthoek van 13,5 x 12,5 cm. Maak hier met behulp van het mask stencil en 'Stormy sky' Distress inkt wolken op. Maak de bovenste randen ook nog een beetje blauw.

18jan20 Sigrid2Stans de truck uit donker grijs kaartenkarton, het gras uit licht groen kaartenkarton, de banden uit zwart kaartenkarton en de appels uit rood kaartenkarton. Bewerk het grijze kaartenkarton met 'Gathered twigs' en 'Rusty hinge' Distress inkt. Het groene kaartenkarton met 'Gathered twigs', 'Pine needles' en 'Forest moss' Distress inkt. Bewerk de randen van het rode kaartenkarton met 'Gathered twigs' Distress inkt. Stempel de 2 bomen (heb de truc er even opgelegd om een goede afstand tussen de bomen te hebben) met Memento inkt. De stam met 'Pistachio' en 'Desert sand'. De bladeren met 'Bamboo leaves', 'Pistachio' en 'Olive Grove'. Stempel de vogels met 'Rich cocoa'.

18jan20 Sigrid3Druk een paar keer 'Peeled paint' Distress inkt op je craftsheet. Spuit dit nat en schilder met een kwast de tussen liggende gedeeltes tussen de blaadjes groen. Bevestig alle uitgestanste onderdelen op de kaart. Teken op rood kaartenkarton een rechthoek van 14 x 13 cm en knip deze met een figuurschaar zodat er een kartelrandje ontstaat. Mat dit op een hagelwitte dubbele kaart van 15 x 14 cm.

Veel succes!

Sigrid

 


Gebruikte materialen

LR0641

Truck Niet meer leverbaar

CS1039

Silhouette Halloween Niet meer leverbaar

CS1032

Silhouette Summer romance Niet meer leverbaar

CS1027

Silhouette Paris Niet meer leverbaar

CR1374

Box Card Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen