16 juni 2020

Panda bear hugs

Deze vrolijke pandaberen vieren een wel heel gezellig feestje compleet met ballonnen, cadeaus een lekkere bamboe snack. Het vrolijke designpapier dat Julie gebruikte voor deze kaart maakt het helemaal af.

16jun20 JulieBNeem wit stempelpapier en stempel hierop de panda's. Gebruik hiervoor de Stampmaster, zodat je meerdere keren op precies dezelfde plek kunt stempelen om zo het zwart van de vacht ook echt zwart te kunnen maken. Stans vervolgens de beren uit en kleur ze verder in. Stempel, stans en kleur ook drie cadeautjes. Neem een strookje groen cardstock, stempel hierop het bamboetakje meerdere keren in groene inkt en knip een golvende rand. 

Neem een vierkante, witte basiskaart en mat hierop een stuk turquoise cardstock. Snijd twee stukken designpapier en plak deze op de kaart, een boven en een onderaan. Snijd nog een malle strook designpapier en plak deze verticaal aan de linkerkant van de kaart. Plak vervolgens de golvende rand met de gestempelde bamboe onderaan de kaart.

Neem een strookje turquoise cardstock en stans hier de bomenrand uit. Julie had eerst de panda's op de kaart geplakt en bedacht daarna om de bomenrand toe te voegen. Dit heeft ze opgelost door met de silhouettemal van de zwevende panda de vorm uit de bomenrand te stanzen, zodat ze deze om de beer heen kon plakken. Zo kwam de bijpassende silhouettemal wel heel goed uit!

Stans uit wit de wolken en stempel op de grootste wolk de tekst. Plak alles op zoals het voorbeeld. Voeg tot slot wat enamel dots toe en een knoopje met een twine strikje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen