18 mei 2018

Piraat op zee

De kaart van vandaag is gemaakt met de nieuwste Kim's Buddies accesoires mallen sets die je de Kim's Buddies laten transformeren in piraten, prinsessen en ridders. Voor vandaag heb ik een piraat gemaakt.

18mei2018 JulieB

Ik begon met het maken van een 15 x 15 cm witte basiskaart en matte hierop een laag kraft papier en daarop Cote D'Azur design papier.

Vervolgens embosste ik een vierkant stuk kraft met de emboss folder en sneed het midden uit met een ronde stans. Ik gebruikte een vel uit het bloc Aqua Color voor de achtergrond van de cirkel. Voordat ik het opplakte voegde ik de spetters uit de dolfijnen set toe uit wit cardstock. De dolfijn stanste ik uit Aqua Color papier en plakte deze verhoogd op met foam tape.

En nu het leukste gedeelte! Ik stanste alle onderdelen van de piraat uit de drie verschillende Kim's Buddies sets - er zijn zo veel variaties van woeste piraten die je kunt maken! Ik plakte de piraat rechtsonder op de kaart en voegde de ton, zeemeeuw en stuurwiel toe. Tot slot sneed ik de kleine ankers uit het al wat oudere Nautical papier en plakte dit met foam tape op de kaart.


Gebruikte materialen

LR0484

Anja's Ornamental Frame Niet meer leverbaar

PK9147

Aqua color Niet meer leverbaar

PK9146

Cote d'Azur Niet meer leverbaar

DF3436

Ocean view Niet meer leverbaar

LR0434

Creatable: Barrel Niet meer leverbaar

PK9133

Nautical Niet meer leverbaar

LR0417

Creatable - Porthole Niet meer leverbaar

LR0322

Flower Mirror Niet meer leverbaar

CR1279

Tiny's Ocean set Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen