11 oktober 2022

Prachtige pompoenen

11okt22 Marjolein1

Deze kaart heb ik onlangs gemaakt tijdens de demo bij Hobbyvision in Rijssen. Deze nieuwe pompoenmallen zijn zo veelzijdig, echt superleuk om mee te werken. Ooit foto's gezien van blauwe en roze pompoenen ergens in de VS, dus toen ik deze pompoenen in de nieuwe collectie zag, wist ik meteen dat ik ze in het blauw wilde maken!

11okt22 Marjolein2

Dat blauw vond ik mooi bij het bronskleurig soft glitter paper, verder de kaart heel rustig gehouden.

11okt22 Marjolein3

Maak een achtergrond met blauwe inkt op een wit vierkant van 13,5 x 13,5 cm d.m.v. smooshing techniek. Mat dit op vierkant softglitter cardstock van 14 x 14 cm. Plak dit op een witte dubbele vierkante basiskaart van 15,5 x 15,5 cm. Stans alle pompoendelen uit wit cardstock. Stans de steeltjes, krulstengels en herfstbladeren uit softglitter cardstock. Breng de pompoenen op kleur met de blauwe inkt en een blendingtool, plak ze in elkaar. Plak daarna alles op zoals het voorbeeld met hier en daar wat 3D foam. Werk af met de herfst tekst en de rhine stones.

Groetjes,
Marjolein

Overig: 3D foam, zwarte stempelinkt, Distress Ink - Speckled Egg, wit cardstock 

Smooshing techniek: inkt op een stuk acetate aanbrengen, beetje water toevoegen en daar je cardstock op drukken zodat je wat vlekken krijgt.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen