12 maart 2021

Proost! Veel liefde en geluk

Proost! Veel liefde en geluk voor het bruidspaar toegewenst! De mixed media stempel "Together forever" in combinatie met de champagne fles van Marleen is toch wel een hele feestelijke felicitatie. 

12mrt Sigrid.1Werkwijze: Snijd uit hagelwit kaartenkarton een dubbele kaart van 10,2x21,3cm. Stans de mallen uit licht roze en lichtgrijs kaartenkarton. Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 7,6x18,8cm en kleur deze eerst helemaal met antique linen distress oxide.  Breng daarna nog wat spun sugar en vintage photo distress oxide aan. Spuit dit nat en laat dit goed drogen (aan de lucht of met een heatgun). Druk de spun sugar en vintage photo pads op je craftsheet. Spuit de achtergebleven inkt nat en druk je stempelpapier hier nog een paar keer in. Dit weer laten drogen. Stempel de stempel met zwarte stempelinkt een paar keer op je gekleurde stempelpapier. 

12mrt Sigrid.2

Teken de champagnefles en de 2 glazen op hagelwit kaartenkarton en knip deze uit. Teken het etiket van de fles op stempelpapier en kleur deze met de distress oxiden. Stempel hierop met zwarte stempelinkt de afbeelding. Maak de randen met vintage photo disterss inkt wat bruiner. Mat dit op hagelwit kaartenkarton en snij dit aan alle kanten 2,5mm groter uit.
Teken de kleinere onderdelen op stempelpapier en kleur deze met de eerder gebruikte distress oxiden in de gewenste kleuren. Maak de randen van de bruine onderdelen iets donkerder met walnut stain distress oxide. Bevestig alle losse stempelpapier onderdelen op de hagelwitte champagnefles en glazen. Bevestig ze daarna op de kaart en werk de kaart verder af met een tekst.

Groetjes, Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een mooie kaart en leuk dat de fles op een slimlinekaart past! Groetjes Betha