18 oktober 2018

Reindeer with gifts

18okt18 Rimmie1

Buiten is het nog heerlijk nazomer weer, op en top genieten!
Om toch alvast in winterse sferen te komen, maakte ik deze winterse schudkaart met daarop de nieuwste mallen ontworpen door Eline Pellinkhof: kerstboom, slee en het rendier. Een geweldig leuke aanvulling!

Aan de slag!
Stans 2 keer uit vergrijsd kraft de card box uit. Snijd bij 1 de zijkanten af. Leg ze goed op elkaar en stans het middenstuk eruit. Bewerk het voorste kader met witte gesso. Plak aan de binnenzijde van beide kaders mica. Plak op het grote kader langs de randen foamtape. Doe hier voorzichtig het schudmateriaal (glitters en sequins) in. Plak het voorste kader hierop. 

18okt18 Rimmie2

Stans uit wit kaartenkarton twee keer de lange tussenstrook en bevestig deze aan elkaar zodat er twee stroken achter elkaar ontstaan. Snijd 2 keer uit dessin papier 4,5 x 11,2 cm en plak dit op de zijkanten. Snijd 2 keer uit wit kaartenkarton een stukje van 5 x 5 cm en snijd dit voor een deel schuin af.  Stans uit diverse kleuren kaartenkarton en dessin papier het volgende: kleine kerstboom (4x), takken (2x), sneeuw, rendier, slee, pakjes (5x), takjes en zonnebloem. Stop de slee vol met pakjes en plak deze op de binnenste strook. Het rendier en de bloem met de takjes plak je op de voorste strook. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Groetjes, Rimmie

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • geweldig :)
    groetjes Maura