9 augustus 2018

Roodborstje in de winter

8aug18 Julie 01Allereerst ben ik begonnen het roodborstje te stempelen in de lagen aangegeven op de verpakking. Beginnende met licht bruin voor de basis, een oranje-rode kleur voor z'n borstje en een middel donkere bruin voor de volgende twee lagen en een donkere bruin voor de uitlijning van de stempel. Ik vind deze stempel geweldig omdat de lagen zo mooi samen komen tot een prachtig plaatje van het roodborstje!

Ik heb een 15x15cm blanco kaart en daarop een stuk design papier van Forest Dreams op gemat met een laagje rood ertussen. Ik heb de basis van het frame in dezelfde rode kleur gedaan als de laag op de basis kaart. Het sierlijke frame heb ik in wit gedaan, deze is over de stempelafdruk geplakt en dit allemaal op de basis van het frame geplakt.

De bloemen zijn gemaakt van de succulenten Craftable van eerder dit jaar, maar ze zien er ook wel uit als Poinsettia's dus ik heb ze in wit uitgestanst en de randen bewerkt met rode inkt voordat ik ze in elkaar geplakt heb.

De hulstblaadjes zijn uit groen kart en het larix takje uit bruin en daarmee versier je verder de kaart. Als laatste nog een sterlabel met een tekst uit de Happy Holidays stempelsets. Met wat rode pareltjes heb ik mijn kaart verder afgemaakt.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtige kaart en roodborstje is super ingekleurd! Groetjes Betha