10 januari 2022

Silhouette ATC kaartjes

10jan22 MarianneMet de nieuwe silhouette Creatables en de Basic Mask stencils met allerlei vormen uit de Januari collectie kun je allerlei leuke kaarten maken, maar ook ATC'tjes blijven leuk!

Begin met een basis van mixed media papier zoals WaterArt papier en pak Kitsch Flamingo en Broken China en een blending tool en geef de ondergrond een lichte kleur. Pak daarna de basis Mask stencils en blend met Worn Lipstick voor de roze kaartjes en Peacock Feathers voor de blauwe kaartjes een hart en een ster. Daarna met diezelfde donkere kleuren de hartjes en de bloesems.
Stans de silhouette mallen uit zwart karton en plak deze op de kaartjes.
Stempel leuke tekstjes erbij en maak de ATC kaartjes nog af met wat rhinestones . Plak daarna je kaartjes op een zwarte basis van 65 x 90mm. Dat is het standaard formaat van alle ATC kaartjes.

Aankomende woensdag 12 januari zal Rianne om 20:00 uur live gaan in onze Facebook groep en daar ook de stencil techniek laten zien met de 2 A4 Basis Mask stencils en andere stencils en de silhouette Creatables.

Ben je zelf ook bezig met het maken van ATC kaartjes of vindt je het leuk om inspiratie op te doen? We hebben ook een ATC & Pocket Letter Facebook groep. Komend jaar zullen we daar weer veel nieuwe inspiratie gaan laten zien.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen