6 oktober 2018

Sleigh bells ring...

6okt18 Marleen

De 4 Craft stencils die in september uit zijn gekomen passen natuurlijk perfect bij de herfst... maar met mijn werkstuk van vandaag wil ik jullie graag laten zien dat bijvoorbeeld de 'herfst'-bladeren ook onwijs leuk te gebruiken zijn als 'winterse' bladeren!

Snijd hagelwit van 30 x 15 cm. Ril en vouw dit op 7,5 cm en 22,5 cm. Beide zijkanten naar het midden toe. Snijd 2x lichtgrijs van 14,5 x 7 cm en plak op de beide helften van de kaart. Snijd 2x dessinpapier van 14 x 6,5 cm, bewerk deze met een distress tool en plak op de lichtgrijze vlakken. Teken het grootste en het op een na grootste blad over op hagelwit, gebruik hierbij de buitenste lijnen en knip beide uit. Teken de twee bladeren nogmaals af op dessinpapier, maar gebruik nu de binnenste lijnen. Plak de bladeren uit dessin papier nu op de witte bladeren en plak deze op elkaar. Werk af met een stukje bruin/wit bakerstwine. Plak het setje winterse bladeren nu vast op de linkerhelft van de kaart. Snijd de afbeelding uit. Snijd baby blauw van 10,6 x 7,5 cm en hagelwit van 10,5 x 7 cm. Plak de hagelwitte rechthoek op de baby blauwe en daarop de afbeelding. Plak het geheel met 3D tape op de bladeren. Werk de kaart verder af met bloemen (uit vellum en hagelwit), blaadjes, takjes, steentjes, pareltjes en een tekstje.


Lieve groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Ja waarom ook niet, bladeren zie je het hele jaar door! Prachtig tafereeltje zo met de mooie materialen van MD. Mooi gedaan Marleen! Groetjes Ela

  • Prachtige kaart en leuk dat het blad zo verwerkt is op een kaart! Groetjes Betha