22 september 2021

Smullen met Kerst

Ze zijn er bijna! De Craftables 'Gingerbread dolls by Marleen' en 'Candy by Marleen' zijn komend weekend verkrijgbaar in de hobbywinkels. Met deze nieuwe Craftables maak je de vrolijkste en smakelijkste kerstkaarten. 

22sep21 Marleen1Snijd een topvouwkaart van 13,5 x 13,5 uit wit. Snijd kraft van 13 x 13 cm en dessinpapier van 12,5 x 12,5 cm en leg even apart. Neem het vierkant uit kraft en bepaal het midden van het vierkant. Leg hier een cirkelsnijder op en snijd een cirkel met een diameter van 9,5 cm uit het midden. 

22sep21 Marleen3

Plak het groene dessinpapier nu op het kraft, draai het om en snijd/knip de cirkel met de hand uit het dessinpapier. Snijd groen van 12 x 12 cm. Plak hier het dessinpapier met het kraft bovenop, gebruik hierbij 3D tape zodat er ruimte tussen komt. 

22sep21 Marleen4

Snijd een cirkel uit groen met een diameter van 10,5 cm en stans de 'Fijne feestdagen' craftable uit wit. Stans bij beide de binnenkant eruit met de ronde mal die bij de 'Fijne feestdagen' craftable zit en plak deze op elkaar.Plak de groene cirkel met witte tekst samen over de opening in het dessinpapier en plak dit geheel nu op de witte basiskaart. 

22sep21 Marleen5

Stans de beker uit rood dessinpapier, stans marshmallows uit snowpaper en het peperkoekpoppetje uit de verschillende kleuren. Plak het peperkoekpoppetje in elkaar, geef de wangetjes kleur met een licht roze potlood, maak een stipje in de oogjes met een witte gelpen en plak deze samen met de marshmallows in de beker. Knip een klein stukje af van de onderkant van de beker en schuif de onderkant van de beker in de opening. Laat het peperkoekmannetje voor de tekst en plak vast met een stuk 3D tape.

22sep21 Marleen2

Stans de poinsettia, het kerstgroen en de snoepjes uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Werk de kaart verder af met diamond gems, pearls en rhine stones. 

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen

Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg leuk! Groetjes Betha