27 augustus 2021

Een fijne Kerst voor jou

Voor de september collectie heb ik de Craftables 'Gingerbread dolls by Marleen' en 'Candy by Marleen' mogen ontwerpen. Twee mallen waar je de vrolijkste werkstukken mee kunt maken! Zoals bijvoorbeeld deze twee cadeau labels in traditionele kerstkleuren. 

27aug21 Marleen1Stans twee labels uit donkergroen kaartenkarton. Stans de bovenkantjes voor over de gaatjes van de labels uit kerstrood kaartenkarton en plak ze vast. Stans de binnenste rechthoeken 2x uit dessinpapier met ruitjes en 2x uit vellum. Stans vervolgens de tekst 'fijne kerst' langs de rand van de rechthoeken af. Ze zijn net te kort dus knip het laatste stukje los. Plak het groene rechthoekje met tekst met tape op de rechthoek van vellum en plak het geheel op het label.

27aug21 Marleen2

Stans twee peperkoekpoppetjes en alle onderdelen om hen te decoreren uit de verschillende kleuren. Plak de peperkoekpoppetjes in elkaar en met 3D tape op het label. Geef beide roze wangetjes met een lichtroze potlood en zet een stipje met een witte gelpen in de open oogjes. Stans twee kerstsnoepjes uit, plak in elkaar en geef elk peperkoekpoppetje een snoepje. Stans kersttakjes uit groen kaartenkarton en de besjes uit rood, plak deze op aan de bovenkant van het label. Stans 2 bannertjes uit, bestempel met tekst een tekstje van VersaMark, bewerk met embossingpoeder en verhit met de heattool. Plak de tekstbannertjes op met 3D tape. Knoop een stukje wit hempcord door de opening en werk de labels af met sneeuwvlokjes en rhine stones.

Heel veel knutselplezier met het maken van deze cadeaulabels!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.