2 oktober 2018

Sneeuwman met uiltje

2okt18 Thea

Over enkele maanden is het weer Kerst. Met de schitterende creatable 'Anja's lacy folding die - Square' van Anja en het super leuke sneeuwmannen kerstknipvel heb ik deze kaart gemaakt.

Stans de buitenste mal met één van de twee randen uit hagelwit cardstock. Stans uit steenrood de bloemen, uit wit het hart van de bloem en uit olijfgroen de tak. Maak op 1 cm boven de vouwlijn van de stans nog een rillijn (dalvouw). Snijd van Designpapier 1 maal 13 x 5 cm en 1 keer 13 x 7 cm. Plak er één onder de opgewerkte kant en één aan de rechter kant. Plak de rechter kant op een olijf groene dubbele kaart van 14 x 14 cm. Plak een kantje op het smalle randje aan de linker kant. Knip het plaatje uit en mat dit op olijfgroen van 9 x 9 cm. Plak de bloemen in elkaar en maak een strik van kant. Plak alles volgens voorbeeld op de kaart. Stempel de tekst en plak met kit de parel op de strik.

Hoop dat jullie hier weer een leuk idee uit kunnen halen voor eigen gebruik. Hele fijne en gezellige dag allemaal en tot de volgende post.
Groeten, Thea


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een leukerdje! Groetjes Betha

    • Super mooi kaartje weer Thea