7 februari 2021

Vrolijk dierenrekje

In vol enthousiasme is Marianne weer aan de slag gegaan om haar kaartenrekje te vullen met leuke vrolijke kaarten. Deze keer heeft ze de leuke tekstjes van Eline als uitgangspunt genomen.

Daarbij heeft ze al wel per ongeluk een papier bloc gepakt die nog uit moet komen, namelijk het Springtime bloc. Ze zag het liggen op kantoor en dacht dit past superleuk bij de achtergrond knipvellen en diertjes!
Oops....gelukkig komt het bloc het eerste weekend van Maart in de winkels te liggen. Maar kijk nou...dit is toch te leuk?

7febr21 MarianneZe heeft elke keer een vel van het papier bloc genomen en het op maat gesneden van 15 x 20 cm (voor de A6 kaarten), soms 10 x 20 cm voor een 10x10 kaartje of snij een smalle strook over de lengte van het A4 vel af en je hebt een 15x15 kaart. Bij elke kaart heeft ze een matje van wit papier gemaakt en daarop is ze gaan spelen met de verschillende composities. Neem telkens een stukje van de plaatjes van Eline's achtergrondknipvellen die past bij je design papier. Stempel de diertjes die je wilt gebruiken en kleur ze in bijpassend bij je plaatje en design papier. Soms kun je in de details van de diertjes nog wat meer kleur terug laten komen van het achtergrondplaatje. Plak hier en daar het diertje op met een beetje 3D foam voor wat meer diepte in je kaart. En stempel een van de leuke bijpassende tekstjes van Eline's dierenserie erbij met Versafine Onyx Black inkt. Bij elk diertje of het nu de stempeldiertjes of de Collectable diertjes zijn is wel een bijpassend tekstje.

En zo heb je in een paar stappen weer een hele leuke serie kaarten in je voorraadkast om te versturen!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen