30 oktober 2020

Spookhuis

Dit griezelige spookhuis vinden we wel heel erg spannend! Julie Baker maakt heel veel verrassende combinaties op deze kaart. Kun je ze allemaal ontdekken? Dit is echt een kaart waar je naar blijft kijken. 

30okt20 JulieB

Neem een stuk zwart cardstock en trek hierop het stencil van het spookhuis over. Knip of snijd alles uit. Plak oranje vloeipapier achter de ramen, je kunt een elektrisch waxinelichtje erachter zetten om een extra griezelig effect te krijgen. Stans alle onderdelen uit zwart cardstock en het spook uit wit en zijn tasje uit oranje cardstock. Stel de verschillende stukken samen, zodat alles klaar ligt om op de kaart te plakken.

Gebruik de grote mal van de Shadow Box voor de basis van de kaart, stans de binnenvorm uit het midden. Plak het huis op de kaart en bevestig de bomen aan de zijkanten en de hekken aan de zijpanelen. Stans de takken van de Box Card set uit zwart en plak deze bovenaan voor het huis. stans het frame met de spinnenwebben en gebruik een stuk van de rand om aan de bovenkant van de kaart uit te laten steken.  

Stans wat val Eline's vleermuizen uit zwart en oranje en plak deze op de hekken. Stans de heksenhoed en plak deze bovenop het huis. Plak het spook iets verhoogd op de kaart, laat hem eventueel nog een beetje kunnen wiebelen. Bevestig het gras, de vogels en de kat en tot slot nog wat wiebeloogjes op de ramen en de heksenhoed om het nog griezeliger te maken.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel gaaf! Groetjes Betha