8 maart 2018

Tasje vol narcissen

De lente hangt in de lucht, dus ik maakte een tas gevuld met voorjaarsbloemen. Op 8 mei vieren we moederdag en het is een traditie in mijn land om dan bloemen te geven aan vrouwen.

8mrt18 Mihaela1

Uit wit foam sneed ik een rechthoek van 45 x 14,5 cm. Aan de boven en onderkant stansten ik de bloemen halve cirkel. In het midden van de rechthoek rilde in lijnen met 2 cm ertussen en vouwde deze om zo een tas te maken.

In de voorkant stanste ik een middelste maat vierkant met stikselrand en eroverheen maakte ik een stuk design papier waar ik een groter vierkant uit stanste. Onderaan aan de binnenkant van het binnenste vierkant plakte ik een uit wit gestanste sierrand en een dun stuk kant.

Binnen in de tas gebruikte ik een ander vierkant van design papier als achtergrond. Hier overheen plakte ik uit wit gestanst de trellis flowers. Voor binnen in en buiten op de tas maakte ik gele narcissen met de bloemen uit de nieuwe Craftables card box set. Voor de bloemen gebruikte ik waterverf papier en kleuren. Ook voegde ik wat tulpen toe. Tot slot maakte ik de banner. De tekst is op de computer gemaakt.

8mrt18 Mihaela2

Groetjes, Mihaela


Gebruikte materialen

LR0517

Anja's Flower Semi Circle Niet meer leverbaar

CR1359

Basic Stitched Passepartout Squares Niet meer leverbaar

LR0407

Petra's Beautiful border Niet meer leverbaar

PB7050

Eline's baby girl Niet meer leverbaar

LR0401

Tiny's Tulip Niet meer leverbaar

CR1262

Trellis Flowers Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen