11 oktober 2018

The most wonderful time of the year

11okt18 Sigrid1

Velen zijn al druk bezig met het maken van kerstkaarten. De designer van de Powder Pink stempels is Neeltje van Bekkum en dan denk ik aan Shadow Paint. Dus heb mijn kleurtjes eens even voor de dag gehaald en ben ermee aan de gang gegaan.

Stempel de stempel met watermark inkt op aquarelpapier en strooi er daarna witte embossing poeder overheen. Schud het overtollige eraf en verhit de overgebleven embossingpoeder met een heattool totdat het gesmolten is. Knip de afdruk eerst grof uit. Kleur daarna de onderdelen in. De strik met bordeaux rood en karmijnrood. De hulst met kerstgroen, olijfgroen en licht groen en de klokken met Sienna, Indisch geel en geel. Wanneer deze goed droog is uitknippen langs de geembosde randen.

11okt18 Sigrid2

Snijd uit aquarelpapier een vierkant van 11 x 11 cm. Maak deze een beetje nat en verf deze willekeurig met bordeaux rood en karmijnrood. Strooi er wat effect zout over. Laat het een beetje drogen. Spetter er nog wat water op voor wat water vlekken.

11okt18 Sigrid3

Maak met de mask nog wat sneeuwvlokken op het papier met Memento stempelinkt (Rich Cocoa). Bewerk de randen met witte Gesso. Mat dit op een groene vierkant van 11,5 x 11,5 cm. Snijd uit aquarel papier een kleiner vierkant van 7,5 x 7,5 cm en stempel hierop een tekst met zwarte stempelinkt. Maak de randen een beetje bruin met gathered twigs distress inkt. Mat dit vierkant op een groene vierkant van 8 x 8 cm. Mat dit alles op een anjerwitte dubbele kaart van 14 x 14 cm. Bewerk de randen met gathered twigs distress inkt. Bevestig de klokjes met 3d-kit op de kaart zoals in voorbeeld.

Allemaal nog een fijne donderdag!
Groetjes, Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel mooi! Groetjes Betha