18 juli 2023

Time for your birthday!

"Wijnen, wijnen, wijnen" Het perfecte excuus om een flesje open te trekken of cadeau te geven. Met deze nieuwe snijmallen maak je er hoe dan ook een feestje van!

18jul23 MonicaGebruik de COL1532 post zegel frames om vanuit Kraft papier de achtergrond te stansen. Stans de rechte snijmal van dezelfde set uit het white wash paper en een uni kleur van hetzelfde design blok. Het unipapier snij je 1/3 vanaf. Bewerk beide met distress ink vintage photo om een "vintage" look te creeëren. Plak deze op elkaar en op het Kraft papier. Stans de wijnfles van LR0820 uit Vellum papier, groen papier, donker rood papier, craft papier, creme papier en nogmaals uit Vellum papier, maar met dubbelzijdig doorzichtig tape. Plak deze in elkaar zoals het voorbeeld en schrijf zelf met een zwarte pen een tekst of lijntjes op de wijnfles. Stans ook de wijnglazen uit vellum papier en donker rood papier en plak zoals het voorbeeld in elkaar en op de kaart. Stempel de teksten van CS1057 op en werk de kaart af met gouden Enamel dots! 

Veel borrel eh.. knutsel plezier :)

Overige: Papier- Creme papier, Donker rood papier, Groen papier, Kraft papier, Vellum papier, Distress inkt: Vintage photos


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen