26 juli 2018

Tropische verjaardag

26jul18 Thea

Vandaag laat ik een kaart zien die ik heb gemaakt met de schitterende mallen van Petra van Dam van de juli collectie. Deze heb ik gecombineerd met het knipvel van vorig jaar met de mooie tropische vogels.

Snijd een anjer wit cardstock van 15 x 15 cm en ril deze diagonaal van punt naar punt. Ril vanaf de midden rillijn naar de punt toe op 2,5 en 5 cm. Vouw dal, berg en dal vouwen. Zet de voorste punt vast met een stukje dubbelzijdig tape. Bekleed met designpapier en spons rondom met inkt. Stans de achterste mal uit designpapier en mat deze op groen. Stans uit anjer wit de grote mal en plak dit samen met het gematte plaatje op in het midden. Gebruik het middengedeelte van de grote mal en mat deze op groen. Stans uit designpapier de grote bloem en uit anjerwit het gematte middenstukje.
Stans de bloemetjes uit designpapier en de stengels uit groen. Stempel de tekst op zacht geel cardstock en mat deze op groen. Maak van kant een strik. Plak alles op zoals op de foto en plak als laatste de strik.

Hoop dat jullie voor eigen gebruik hier weer leuke ideeën uit kunnen halen.
Hele fijne en gezellige dag allemaal.
Groetjes en liefs, Thea


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen