26 juni 2021

Vakantieherinneringen

Met de Collectable 'Instant camera' kun je ook de mooiste boekjes maken. Decoreer het boekje en vul hem met je mooiste foto's, zo kun je er je beste vakantieherinneringen in te bewaren.

26jun21 Sigrid1Stans de grootste mal 2x uit kraftpapier. Stans de camera 2x uit dessinpapier (niet embossen!!) 1x op de mooie kant, 1x op de witte kant van het dessinpapier. Plak deze op het uitgestanste kraftpapier. Snijd uit hagelwit kaartenkarton een strook van 26 x 8,5 cm en ril deze op 2, 10 en 18 cm. Vouw deze zigzaggend. Snijd een hagelwitte rechthoek van 8 x 8,5 cm en plak deze op de 2 x 8,5cm plakstrook van de grote strook. Je krijgt nu 4 vakken van 8 x 8,5 cm. Plak deze strook op het dessinpapier dat geplakt is op het uitgestanste kraftpapier. Snijd uit dessinpapier 4 rechthoeken van 7,5 x 8 cm en plak deze op het boekje zoals in voorbeeld.

26jun21 Sigrid2Knip 4 lintjes van ± 20cm. Plak deze in het midden, aan de buitenkant van het boekje. Stans de camera nogmaals uit dessinpapier (niet embossen!). Leg het uitgestanste dessinpapier op dessinpapier en trek deze in spiegelbeeld om. Knip deze uit en plak het dessinpapier aan de voor en achterkant van het boekje.

26jun21 Sigrid3

Voorkant:
Scheur uit licht geel kaartenkarton wat stroken en plak deze aan de onderkant. Stans de camera uit dessinpapier en embos deze. Stans nog wat onderdelen uit wit, zwart of dessinpapier en plak deze op of aan de achterkant van de camera. Stans wat dieren uit en plak deze in de ronde opening. Plak als achtergrond wat gescheurde lichte kaartenkarton en dessinpapier. Plak achter de camera wat verbandgaas en bevestig de camera met 3d-kit op de voorkant van het boekje. Werk het af met wat zeesterren.

26jun21 Sigrid4

Binnenkant:
Gedeelte 1: Scheur wat licht geel kaartenkarton, maak hiervan een strand. Stans de anker, boot, strandpalen, vuurtoren en wolk. Plak deze op de kaart. Gedeelte 2: Snijd uit dessinpapier een vierkant van 4 x 4 cm en een strook van 2x8cm. Stans de golven uit verschillende kleuren dessinpapier. Stans de pelikaan, strandpaal, visjes en wolk. Plak dit op de kaart. Gedeelte 3: Snijd uit dessinpapier een strook van 2 x 8 cm. Stans de golven uit verschillende kleuren dessinpapier. Stans de haaievin (Is eigenlijk het zeil van de zeilboot, maar dan gedraaid), meeuw, paal, vis en zeehond. Plak dit bovenop een verbandgaasje, op de kaart. Gedeelte 4: Scheur wat licht geel kaartenkarton, maak hiervan een strand. Stans de strandhuisjes, wolk, zeesterren en de zon, Plak dit op de kaart.

Heel veel succes met het maken van dit boekje.
Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtig en leuk bedacht om er een fotoboekje van te maken! Groetjes Betha

  • schitterend weer gemaakt

  • <a href=>Webcam show free chat</a>