7 januari 2024

Van hartjes gefeliciteerd

Allereerst wil ik iedereen veel geluk en gezondheid en creativiteit voor 2024 toewensen. Ik hoop dat we allemaal weer heel veel mooie en leuke kaartjes gaan maken. Want wat hebben we toch een heerlijke hobby. We kunnen er al onze creativiteit in kwijt, het werkt ontspannend (voor mij in ieder geval wel) en het blijft heerlijk om te doen.

Voor dit kaartje ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe hartjescirkel en het hartjes mask stencil. Het schattige wasbeertje heeft een bosje tulpen voor de jarige geplukt.

7jan24 JeannetteSnijd een witte vierkante kaart van 14,5 x 14,5 cm, een wit vierkant van 14 x 14 cm en een vierkant van het designpapier van 11,5 x 11,5 cm. Breng met het mask stencil en Distress Inkt Kitch Flamingo de hartjes aan op het witte vierkant en bewerk de randen ook met de inkt. Stans alle mallen en plak het wasbeertje in elkaar. Stans nog een paar extra zig zag strips uit het designpapier. Leg de mallen hiervoor klem tegen elkaar aan (zet ze even vast met een stukje mallentape). Na het stansen zitten er hele smalle zig zag strookjes tussen de uitgestanste stroken. Plak deze smalle strookjes op de bredere witte stroken. De overige stroken van het designpapier kun je weer voor een andere kaart gebruiken. Stempel de tekst en plak alles volgens het voorbeeld op de kaart.

Veel plezier!
groetjes,
Jeannette


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen