8 oktober 2022

Vogels in het bos

Deze kleine vogels zitten lekker knus tegen elkaar aan. Julie gebruikte Tiny's nieuwe stencil 'Autumn Leaves' om de geweldig mooie achtergrond voor deze herfstkaart te maken.

8okt22 JulieOm te beginnen leg je het stencil op een wit stuk cardstock en plak je het vast met craft tape. Breng dun wat gesso aan met een paletmes - je kunt ook een spons gebruiken als je dat fijner vindt. Zorg dat het gelijkmatig over de blaadjes verspreid is. Laat dit drogen of droog het met een heat tool. 

Wanneer het droog is kies je de kleuren spray verf - Julie gebruikte groen, rood en messing effect. Ze doet dit in een kartonnen doos om te voorkomen dat de spray verf overal terecht komt!

Vervolgens sprayde Julie nog wat witte verf zodat het eruitziet als sneeuw. Dep het overtollige voorzichtig op met een keukenpapiertje en droog het vervolgens met een heat tool. Snijd het stuk op maat voor je kaart. Julie gebruikte een groter stuk en sneed dat doormidden, zodat ze genoeg had voor twee kaarten. Plak het op een rode basiskaart.

Stans de bomen uit wit cardstock en beïnkt het door de mal heen met bruine inkt. Kies welk deel van de bomen je wilt gebruiken en knip het op maat en plak het links op de kaart. Stempel en stans de vogels uit en kleur ze in met alcohol markers. Stempel de tekst en stans dit uit. Stans uit rood cardstock een iets groter vak om het op te plakken. Plak het samen rechtsonder op de kaart. Tot slot plak je de vogeltjes verhoogd met foamtape op de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen