16 juli 2019

Voor het jonge bruidspaar

Veel geluk voor het jonge bruidspaar wens je ze in stijl met deze prachtige kaart gemaakt door Wenche. In plaats van de klassieke blikken achter de auto hing ze de kleine labels uit de nieuwe stans- en stempelset erachter.

16jul19 WencheBegin met een vierkante, witte basiskaart en stans de voorkant met de folding die basismal. Bekleed de voorkant en binnenkant met designpapier. Stans een ovaal uit designpapier en het frame uit wit cardstock. Plak dit op de voorkant. Stans de fiat uit zilver spiegelkarton, plak hier twee bloemetjes achter en bevestig op het ovaal. Stans verschillende labels uit wit cardstock, stempel op ieder label een tekst, knoop er een stukje twine doorheen en plak het op de kaart. Stempel de tekst 'Best wishes' op wit cardstock, knip dit uit en plak op de achterkant van de auto. 

16jul19 Wenche2Voor de linkerbinnenkant snijd je een rechthoekig stuk designpapier en plak dit op de basiskaart, let erop dat je de bovenkant niet dichtplakt, zodat hier een giftcard in kan. Snijd een iets kleiner stuk designpapier en plak dit erop. Stans uit wit cardstock een klein ovaal, stempel hier de tekst op en plak dit op de linkerbinnenkant. Voeg nog wat plakparels toe.

Voor de rechterbinnenkant stans je eerst een groter ovaal uit wit cardstock en plakt dit op. Stans uit wit cardstock wat swirls en plak deze op. Voeg nog een bloem toe.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen