22 april 2020

Winnaar van de kaartenwedstrijd

Sinds het begin van de verscherpte maatregelen rondom de Corona-crisis zijn meer mensen kaarten gaan maken om anderen een hart onder de riem te steken en contact te houden. Daarvoor hebben wij zelfs een speciale actie-set gemaakt. Om vrolijke bloemen & berenkaarten voor elkaar te gaan maken! En ons leek het nou leuk om ook een kaartenwedstrijd hiervoor te doen.

mailing setDE WEDSTRIJD IS VERLOPEN

We hebben heel veel leuke inzendingen gekregen op onze kaartenwedstrijd. Het was erg erg lastig om een winnaar te kiezen. Zoveel bloemen en beestjes en originele kaartvormen. 

Maar na lang wikken en wegen vonden we deze kaart erg mooi en vrolijk de boodschap uitdragen naar de ontvanger.

Ellie bakkerGefeliciteerd Ellie Bakker!

Jij bent de winnaar van ons 'Laten we contact houden!' kaartenwedstrijd.
Je wint dit mooie Dutch pakket!

Prijs kaartenwedstrijd 2020
Je had nog niet je adres vermeld bij je inzending, neem je even contact met ons op? Dan sturen we je prijzenpakket snel toe!

Aan alle andere deelnemers...dank je wel voor jullie prachtige inzendingen. We werden er erg blij van en ook de verhalen voor wie de kaarten gemaakt worden vonden we erg mooi om te lezen. We hopen dat al jullie kaarten ook gebruikt gaan worden om aan iemand anders te geven of te sturen. Laten we vooral door blijven gaan met mooie kaarten maken en elkaar blijven inspireren. Zeker in deze gekke tijd!

Dus laten we contact houden ;)


Gebruikte materialen

CR1316

Een opkikker voor jou Niet meer leverbaar

CR1313

Bloemen & Vlinders Niet meer leverbaar

CR1312

Heel veel sterkte Niet meer leverbaar

CR1309

Een bloemetje voor jou Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen