29 september 2018

Wintergroetjes

De herfst is inmiddels begonnen. De afgelopen week daalde de temperatuur opeens flink. Dat waren we niet meer gewend na zo'n heerlijk lange zomer... Maar gelukkig scheen ook de zon nog dikwijls. Toch gaan we zachtjes aan richting de winter en daarmee ook naar de kerst. Tijd voor winterse kaarten!

29sept Tineke 1

Als basis van deze winterse kaart heb ik card art Window 3 van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik op donkerblauw karton overgetekend en uitgeknipt/gesneden. Daarna op de binnenzijde en voorkant de mal overgetekend en uitgeknipt. De luikjes van het raam heb ik niet helemaal uitgesneden maar aan de bovenkanten vast laten zitten. Zo krijg je van die leuke louvre-deurtjes. Alle randen van het karton, designpapier en op de luiken kregen een likje witte gesso.

29sept Tineke2

Op de achterwand van de binnenzijde is de afbeelding geplakt en langs de bovenkant van het raam hangen de ijspegels. Een paar herten staan bij wat bomen in de sneeuw. Een bloementoef gemaakt van amaryllis, larix, mistletoe en hertenstang. Op de tak boven het raam zitten wat vogeltjes te snoepen van de pindaslingers. Als laatste een tekst onder het raam gestempeld.

Een gezellige dag!!

Groetjes,

Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen