4 november 2023

Winterse dagen

Vandaag een kerstkaartje met de mooie borderstempel van Tiny. De stempels van Tiny zijn altijd mooi en zijn goed in te kleuren, ook voor iemand die dit niet regelmatig doet.

4nov23 Marjolein1

Snijd een dubbele witte slimline kaart van 10,5 cm x 21 cm. Plak hierop een blauw geruit DP rechthoek van 10,5 cm x 21 cm. Snijd uit goudkleurig metallic cardstock een rechthoek van 9,5 cm x 17 cm en stans aan beide uiteinden een brede sierrand. Snijd een geel DP rechthoek van 9 cm x 13,5 cm en stans aan beide uiteinden een rand met alleen het stiksteekje. Plak dit op het goudkleurig deel en snijd de lange zijden nu gelijk met elkaar. Plak dit midden op de kaart met 3D foam. Stans uit aquarelpapier een grote ovaal en stempel er de borderstempel op met de bruine inkt en een stempelhulp. Kleur de afbeelding in met distress inkt en een penseel. 

4nov23 Marjolein2Plak dit in het midden op de kaart. Stans uit goudkleurig metallic en soft glitter cardstock wat takjes. Stans de poinsettia uit pearlpaper en de blaadjes uit donkerblauw dessin papier. Het bloemenhart uit goudkleurig soft glitter cardstock. Plak alles op zoals op het voorbeeld. Stempel de tekst op pearlpaper en stans de tekst uit met de kleinste rechthoek. Plak dit met 3D tape op de kaart. Werk af met wat donkerblauwe enameldots en spetter er op het laatst wat witte spetters op met een poscapen.
 
Veel succes! 
Marjolein

Overig:
VersaFine Clair - Fallen Leaves, Distress Ink: Ground Espresso - Vintage Photo - Stormy Sky - Faded Jeans - Weathered Wood, penseel, Aquarelpapier, Posca pen en 3D foam


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen