18 maart 2024

Z-fold Voorjaar

Met deze vrolijke Z-fold kaart viert Gudrun dat het voorjaar begint te naderen. Deze Paashazen lijken de bloempot per ongeluk om te gooien! Oh nee, als dat maar niet al te veel troep gaat geven!

18mrt24 Gudrun

Snijd een paarse z-fold kaartbasis. Mat hierop wit cardstock en daarop een laag paars ruitjes papier. Stans uit wit cardstock de golfjesrand en plak deze op het achterste vlak. Knip een achtergrondplaatje en en plak dit hierop. Snijd uit paars cardstock een lange strook en plak deze verspringend op de kaart om de z-fold basis compleet te maken. Mat hierop een laag Pasen designpapier. Stans uit wit cardstock twee hekjes en plak deze op het de kaart. Sans de onderdelen voor de bloempotten en de narcissen en plak deze op de voorkant zoals op het voorbeeld. Stans een aantal Paaseieren uit en plak deze op. Stans nu de onderdelen voor de drie konijnen en plak er twee op de voorkant. 

18mrt24 Gudrun2Plak de derde op het achterste vlak samen met nog drie Paaseieren. Stans de onderdelen voor de rups en een vlinder, zet deze in elkaar en plak ze op de kaart. Stans een ovaal labeltje uit paars cardstock en een matje erop uit wit cardstock en bevestig deze op het middenstuk. Stans twee grote labels uit en bevestig deze binnenin de kaart.

18mrt24 Gudrun3


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen